OBIADY

Burger z indyka z peperonatą

Soczysty rostbef
na specjalną okazję


Pstrągi z grila

Stek z masełkiem czosnkowym
i sałatką z kiwi

  

Cielęcina w sosie musztardowym

Obiad w greckim stylu


Łosoś z rumieńcem

Szybki gulasz
z karkówki z kukurydzą


Stek z polędwicy wołowej
z salsą pomidorową

Indyk pieczony w piwie i szałwii 



Królik w białym winie z rozmarynem

Kaszotto z polędwiczką wieprzową


Karkówka na ostro z nachosami

Kaczka w azjatyckim stylu


Jagnięcina
z czosnkowo-jogurtowym dipem

Jagnięcina
z sosem szafranowym
i świeżą sałatką


Potrawka z królika

Polędwiczki w białym winie



Kurcze pieczone w białym winie

Kurczak pieczony
w piwie z jabłkami i rozmarynem


Kolorowe leczo
na pochmurne dni

Ossobuco
a'la kuchnia bezstresowa



Stek z polędwicy wołowej
z peperonatą

Wiosenne polędwiczki
z koperkiem i pieczarkami


Polędwiczka wieprzowa 

z czerwonym pieprzem

Polędwiczka
w czosnku i białym winie


Polędwiczki
w śródziemnomorskim stylu

Polędwiczka z sarny
z borowikowym risotto
 i konfiturą z szalotki


Polędwica wołowa
flambirowana w Jack Daniel's
i duszona z borowikami w śmietanie

Rozgrzewające ragout
z karkówki i pieczonej papryki


Udziec wołowy z ratatują

Risotto alla milanese


Risotto ze szparagami

Wykwintny schab z młodym szpinakiem
i orzechami nerkowca w sosie serowym


Lekki schabowy ze świeżą sałatką

Stek z rukolą i granatem
w malinowym dressingu


Pieczony udziec jagnięcy

Świąteczny kurczak ze szparagami


Tarta dla leniwych

Miodowo-musztardowe
skrzydełka

Polędwiczki wieprzowe
teriyaki w sezamie

Rybki pieczone
w śródziemnomorskim stylu


Mintaj w białym winie 

Łosoś w pomarańczach


Zapiekanka warzywna
z szynką i cheddarem

Zapiekanka pasterska z kurczaka, marchewki, kopru włoskiego, cebulki i pieczarek


Kolorowe warzywa z kiełbasą

Antrykot wołowy z lekką sałatką


Steak z polędwicy wołowej
na sosie z kolorowego pieprzu
z sałatką z rukoli
na młodych ziemniaczkach

Risotto z dynią i boczniakami


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Strona główna